Provocare pentru ţinuta săptămânii

Ținuta săptămânii: un outfit de invidiat la birou?

Ținuta săptămânii un outfit de invidiat la birou

Începând cu acest articol, deschidem o nouă serie dedicată ținutelor: ținuta săptămânii. Dacă ești în pană de idei în ceea ce privește cum să te îmbraci, răsfoiește categoriile noastre și alege ceea ce ți se potrivește cel mai bine.
Dacă într-un articol anterior am vorbit despre Ținutele de zi pentru birou ne dorim nespus de mult să continuam cu acest articol în care să aprofundăm cât se poate de mult importanţa unui outfit de calitate. Atunci când avem cea mai mare nevoie să ne simţim în largul nostru dar totodată elegante, de ce să nu acceptăm ideea ca putem să ne şi răsfăţăm in acelaşi timp.
V-am pregătit câteva outfit-uri de care noi ne-am îndrăgostit la prima vedere.

Înainte de a vă prezenta ce haine să purtați la birou, vreau să vă reamintesc ofertele lunii septembrie, de care puteți beneficia:

30%

DISCOUNT

Pentru achiziție minimă de 600 ron la colecția toamnă – iarnă;

25%

DISCOUNT

La a doua pereche de pantaloni cumpărată; 

25%

DISCOUNT

La achiziția minimă de 750 ron pentru produsele din categoria ROCHII.  

25%

DISCOUNT

La achiziția minimă de 600 ron pentru produsele din categoria BLUZE & CĂMĂȘI;  

10%

DISCOUNT

Pentru like sau follow pe Facebook;  

Ținută de birou cu buget redus

Voi încerca în crearea acestei ținute să mă limitez la un preț de, să zicem, 500 ron. Deși prețurile pentru haine de birou sunt un pic mai ridicate, în general, pe marketplace4you.ro găsești haine ieftine, pentru toate buzunarele. 

 

PROPUNERE DE NEREFUZAT

De la Roco Fashion vă prezentăm o cămașă înflorată, ce poate fi purtată și fară sacou, la doar 133 de lei. Culorile vii și plăcute pe care le are imprimeul inspira purtarea unui parfum floral, dar și un lănțișor finuț, din aur. Materialul este unul de calitate, produsul fiind fabricat în Polonia. Nasturii mici și decolteul în V dau o notă de eleganță deosebită, cămașa putând fi asortată cu blugi, colanți sau fuste. 

O fustă Figl neagră este ceea ce vă recomand să purtați cu această cămașă. Funda din talie se potrivește numai bine unei ținute elegante, de birou, așa cum vreau să construiesc acum. 

Daca sunteți ca mine și preferați ca la birou să purtați pantaloni, însă, vă recomand acești legginsi eleganți, care au talie înaltă și fermoar. Ca și fusta, aceștia au culoarea neagră, putând fi asortați cu diverse alte ținute. 

Când vine vorba de încălțăminte pentru această ținută, putem purta atât pantofi, cât și botine. Dar pentru că toamna abia a început și – așa cum se anunță la meteo – ne vom bucura de soare încă vreo câteva săptămâni, vă voi prezenta o pereche de pantofi dragi mie, care mi-au atras atenția imediat cum i-am văzut. Fiind pentru birou, deci urmând să stați câteva ore bune încălțată în ei, am preferat să caut ceva cu toc cât mai comod, dar suficient de eleganți încât să poată fi purtați la o ședință, de exemplu. Și i-am găsit pe aceștia, de la Inello. 

Inello sunt un brand cu care lucrăm, recunoscut pentru calitatea produselor lor. Acest model de încălțăminte este perfect pentru birou: vârful ascuțit și tocul gros creează eleganță, croiala clasica vă asigură că nu se vor demoda nici peste cinci ani, iar faptul că sunt făcuți din piele ecologica de căprioară (având un preț modest din acest punct de vedere) garantează rezistența îndelungată. De asemeni, în interior au talpa făcută din piele naturală. 

Și pentru că ținuta dumneavoastră să fie completă, vreau să vă prezint două variante de purtat peste cămașă: un sacou și un cardigan. La ambele se poate pune o eșarfă prinsa cu o broșă, pentru un plus de efect. Atenție, însă, modelul eșarfei să fie cât mai simplu, deoarece imprimeul cămășii este unul bogat. 

Acest sacou este lung și intenționat ales în culoare neagră pentru a se asorta cu pantalonii și pantofii, dar și pentru a scoate frumosul imprimeu al cămășii în evidență. Mânecile sunt ¾, nu are nasturi și buzunare. Pe umeri are cusute pernuțe, care pot fi scoase dacă nu doriți un astfel de aspect.

Din aceleași considerente am ales și acest cardigan negru. Faptul că vine până sub fund îl face o alegere cuminte, numai bună pentru birou. Vă recomand să îl cumpărați minim L ca și mărime, pentru a se așeza bine. Partea asimetrică din față aduce volum, ceea ce îl face potrivit a fi purtat cu botine sau cizme largi în partea de sus, dar și cu pantofi cu toc stiletto. 

Sper că ținuta pe care am construit-o vă este pe plac – este una tipica mie și se bazează pe confort și estetică vizuală. Îmi place să port eșarfe la orice, chiar și vara, așadar recomandările mele pentru accesorii le-au inclus și pe ele. În funcție de preferințe, puteți adăuga fie o brățară finuta, fie mai multe brățări, care merg minunat cu cardiganul. 

Vă aștept părerile în secțiunea “Contact” și vă recomand să vă abonați la newsletter-ul marketplace4you.ro pentru a fi la curent cu viitoarele ținute ale săptămânii pe care le voi recomanda. Și pentru că avem reduceri pentru cele care ne dau like sau urmărire pe Facebook, am vrea să vă vedem pozele cu ținute asemănătoare cu aceasta în comentariile de pe pagina noastră. 

Ținuta aceasta este versatilă, putând fi purtată nu doar la birou, ci și la evenimente de zi, precum cursuri festive sau o plimbare în oraș. Este numai buna pentru diferite tipuri de vreme și ajută chiar și pe cele plinuțe să își sublinieze atuurile și să se simtă fabulos în ea. Nu ezitați să o cumpărați, bugetul fiind unul redus, iar calitatea materialelor ridicată. Este potrivită atât pentru toamnă, cât și pentru iarnă și primăvară, fiecare piesa putând fi purtată și separat, cu altele. 

Lasă un răspuns