Provocare pentru ţinuta săptămânii

5 motive pentru care ai nevoie de un cardigan

De ce să cumperi un cardigan?

Probabil aceasta este întrebare care-ţi răsună în minte atunci când vezi un titlu de genul "5 motive pentru care ai nevoie de un cardigan" şi pe bună dreptate este o întrebare foarte bună.
Tocmai de aceea am pregătit cele mai bune răspunsuri special gândite pentru tine.

Poate că nu există nici o altă piesă vestimentară cu care să fiu atât de atentă precum cardiganele. Așa se face că am adunat câteva în garderoba mea, de care am foarte mare grijă. Asta pentru că îmi plac foarte mult: sunt versatile, pot fi purtate din toamnă până la sfârșitul primăverii și completează o ținută într-un mod frumos și total. 

Așa că, în articolul ăsta, vreau să iți dau câteva motive serioase – pe lângă cele enumerate mai sus – pentru care să iți cumperi un cardigan de pe site-ul nostru. Sunt în categoria “Cardigane și poncho-uri" și au un preț chiar bun. Ține cont că începând cu 18 noiembrie, va fi Black Friday pentru 10 zile la noi, și că le vei putea cumpăra la un preț redus. Mai ține cont și că ele sunt disponibile în mai multe culori și că, dacă vei cumpăra două sau mai multe, ele vor avea un preț redus.

Iată şi cele 5 motive pentru care ai nevoie de un cardigan

  • Cardiganele sunt versatile: merg purtate și la birou, și la scoală, și pe stradă, și peste o rochie, și împreună cu blugi. Sunt potrivite și pentru tocuri, și pentru adidași, pe sub palton sau singure, peste hainele normale. Țin cald și iți dau o atitudine aparte, în funcție de restul vestimentației.
  • Un cardigan este un statement: “mă simt comod în hainele mele” spune un cardigan simplu, pus peste un trening, la care ai adăugat o pereche de adidași. “Sunt elegantă și stiu asta”, spune un cardigan pus peste o cămașă băgată în blugi, purtată cu tocuri înalte. “Sunt o persoană romantică”, spune o ținută formată din cardigan și rochie, cu cizme cu toc jos. Și tot așa... Cardiganul este o piesă care aduce plus valoare unei ținute și o completează automat, ca o “încheiere” a acesteia.
  • Sunt călduroase și elegante. O vestă pusă peste o rochie, pentru a fi purtată la biroul de la muncă, arată într-un fel. Însă un cardigan sporește eleganța mai mult decât aceasta. Am lucrat acum câțiva ani într-un birou în care oricât se încălzea, tot frig era. Mi-am dus cu mine două piese: o vestă din blăniță, pe care o purtam dimineața, și un cardigan pe care îl purtam în restul zilei, după ce se mai încălzea. Acum, când scriu asta, port același cardigan pe care l-am trecut de la purtat la birou la purtat în casă: e negru, mițos și călduros, iar eu iubesc suficient asta la el, încât să nu îl arunc, ci să îl mai folosesc câțiva ani.
  • Pot fi purtate în loc de palton. Am un cardigan suficient de gros încât să pot ieși în zilele cu ninsoare doar cu el, până la magazin. Bine, nici magazinul nu e departe, însă și comoditatea de a îl trage repede peste hainele de zi cu zi și mers cu el la cumpărături nu e de ici, de colo. De altfel, mulțumită lui, trec la purtatul paltonului foarte tărziu în iarnă, dar la asta contribuie și temperaturile ridicate din ultimii ani. Acum, pe vremea aceasta, am două pe care le port: unul pentru zilele călduroase, așa cum a fost săptămâna trecută, și unul pentru cele mai friguroase. Mi se par suficiente. Și pot spune că am o apariție eleganta oriunde mă duc.
  • Sunt elegante. Așa cum paltoanele sunt elegante, și cardiganele păstrează această trăsătură. Vă spuneam că purtam la birou unul și nu mi s-a părut nici o secunda că ar fi o ținută deplasată. Merg puse peste rochie și purtate cu cizme cu toc, ba chiar plusând cu o eșarfă vei obține o rețetă de ținută care întrece oricare altă ținută. Avem în magazinul nostru astfel de cardigane, dintre care iți voi prezenta și eu unul în rândurile de mai jos.

Eşti nehotărâtă atunci când vine vorba de achiziţia unui cardigan?

Pentru că tot am pomenit de ținută de birou, am ales să iți prezint un cardigan elegant, care se pretează a fi purtat cu rochie, tocuri, pantaloni office sau cămașă.
Deja ți-am dat câteva idei de ținute la birou într-o singură propoziție,  iată și cardiganul despre care vorbesc: 

Cardiganul lung de dama Elsa cu gluga și curea Makadamia

Este o adăugare noua în magazinul nostru și țin neapărat să vi-l prezint pentru că are o calitate înaltă a materialului și cusăturii.
Așa cum scrie și în descrierea lui, are o împletitură făcută cu ochiuri mari, ceea ce îi asigură o greutate lejeră și dă libertate de mișcare. Brandul Makadamia este polonez, iar despre această țară se știe că dă produse de calitate, mult peste media altor țări. Prețul nu este unul ridicat pentru cum arată, iar felul cum se aseaza gluga îl face să poată fi purtat la ținute de birou precum cămașă cu pantaloni și tocuri. 

Așadar, sper că te-am convins de necesitatea unui cardigan în garderoba ta. Poate, încercând acest tip de îmbrăcăminte, vei ajunge ca mine, să ai o colecție întreagă. Fiind o țesătură de calitate, nu este un produs pe care să îl porți doar într-un an și apoi să îl arunci. Așteptăm pe grupul de Facebook “Femei în pas cu moda” pozele cu cardiganele tale cumpărate de la noi și te rugăm să ne contactezi pentru orice nelămurire ai. Spor la cumpărături! 

Lasă un răspuns