Be my Valentine

Ce semnificație are ziua de Valentine’s Day pentru o femeie?

Dacă te plimbi pe stradă și întrebi 100 de bărbați ce înseamnă pentru ei ziua de Valentine's Day, cel mai probabil îți vor răspunde că este vorba despre inimioare cu ”I love you!”, cadouri cu ursuleți de pluș, încasări record la florării și o ”luptă feroce” în încercarea de a găsi un loc liber la restaurant în data de 14 Februarie. Însă, dacă vei întreba o femeie, răspunsul cu siguranță va fi altul. Această zi devenind simbolul iubirii și al romantismului pentru ea, celebrând astfel dragostea care o leagă de partener.

   Așadar, dacă ești femeie, atunci acest articol este pentru tine. Dar, dă-i voie și iubitului tău să răsfoiască această pagină, pentru că va descoperi sfaturi bune, care promit menținerea relației armonioase. Deoarece, pentru sufletul femeii, nimic nu egalează pe această lume cu bucuria relațiilor, cu dragostea și cu grija față de cei dragi.

   Iar la final de material, te voi invita să ne răspunzi la întrebarea ”Ce reprezintă pentru tine această zi?”.

Semnificația sărbătorii Valentine's Day

O legendă spune că, înainte de martiriul său, Sfântul Valentin s-a îndrăgostit nebunește de Iulia, fata gardianului său, Asterius, care era oarbă și căreia el i-a redat vederea.

Dar cel care a binecuvântat iubirea atâtor cupluri nu a putut să fie fericit cu femeia iubită, iar mesajul său de adio, adresat tinerei și semnat  ”Al tău Valentin”, este considerat primul bilețel de dragoste. De altfel, în prezent, tradiția este dusă mai departe de îndrăgostiții din întreaga lume, decât că biletele nu mai au acum trista semnificație a unui mesaj de rămas bun. Având un impact puternic asupra lor, influențând și dând curaj mai mult să se exprime.

E vremea de iubit,

Atunci când o femeie iubește cu adevărat, ar face orice pentru persoana iubită. Și nu vorbim doar de un clișeu. Nu dă înapoi de la nimic atunci când inima este cuprinsă de sentimente profunde, pentru că de multe ori dragostea dă aripi și curaj pentru a depăși toate fricile și toate inhibițiile.

Dar desigur, că acest ”orice” are un sens diferit de la femeie la femeie. Nu orice poveste este la fel, de aceea de multe ori modul în care ne exprimăm contează cel mai mult.

  Plecând de la această premisă, o femeie care este îndrăgostită nu va încerca să schimbe partenerul. 
Chiar dacă există situații în care nu îi împărtășește pasiunile, tot nu va încerca vreodată să le înlocuiască.

De ce?
Pentru că dragostea înseamnă comuniunea a două identități diferite, ce sunt una și totuși râmăn separate.

Atunci când o femeie iubește cu adevărat, ar face orice pentru persoana iubită. Și nu vorbim doar de un clișeu. Nu dă înapoi de la nimic atunci când inima este cuprinsă de sentimente profunde, pentru că de multe ori dragostea dă aripi și curaj pentru a depăși toate fricile și toate inhibițiile. Dar desigur, că acest ”orice” are un sens diferit de la femeie la femeie.

Nu orice poveste este la fel, de aceea de multe ori modul în care ne exprimăm contează cel mai mult.

  Plecând de la această premisă, o femeie care este îndrăgostită nu va încerca să schimbe partenerul.  Chiar dacă există situații în care nu îi împărtășește pasiunile, tot nu va încerca vreodată să le înlocuiască. De ce? Pentru că dragostea înseamnă comuniunea a două identități diferite, ce sunt una și totuși râmăn separate.

Cadouri romantice pentru o iubire ca în povești

Dacă ești bărbat și o adori exact așa cum e, atunci e timpul să îi arăți. Iată, o soluție simplă și la îndemână: un cadou cu semnificație aparte, poate fi o rochie deosebită pe care o va păstra veșnic, o bijuterie fină pe care o va purta cu drag, o geantă de calitate care va arăta senzațional pe umerii săi sau chiar o pereche de pantofi.

Sau de ce nu, optează pentru o cină romantică sau o plimbare prin oraș în locurile care i-ar plăcea. Tot ce contează e să o surprinzi într-un mod plăcut și nu vei regreta. Femeia va ține minte și te va susține în misiunea ta de a deveni cea mai bună variantă. Iar aceste experiențe vă vor șlefui iubirea!

   În orice caz, pentru o surpriză de neuitat, Marketplace4you.ro este soluția. Cu noi vei crea momente minunate alături de persoana dragă!

Charles Baudelaire declară că ” Fericirea o face pe femeie frumoasă şi dragostea o face fericită. Iubirea este adevăratul fard al femeii.” Cât de frumos spus, de aici poți înțelege intensitatea cu care iubește o femeie și dorința de a fi iubită.

  Până și psihologul spune că mişcările femeii, modul de a vorbi, comportamentul, iubirea, dragostea, gingăşia ei ‒ toate au o delicatețe, ceva distinctiv care îl răpune pe bărbat. Feminitatea ei poate fi celebrată într-o multitudine de moduri, prin stilul vestimentar, accesorii, coafură, machiaj, modul de a vorbi și de a se manifesta.

Este despre a-ți pune în valoare frumusețea, a te simți bine în pielea ta și de a-ți cunoaște puterea interioară. Aceste însuşiri îl fac pe acesta să nu se dezlipească de lângă partenera lui. Şi deja casa este zidită pe o temelie adâncă și nezdruncinată.

   Prin urmare, se cade să sărbătorim această zi? Bineînțeles că da! Cu toate că nu se știe exact cine a fost Valentin,  Valentine's Day este totuși o zi specială în care îți poți exprima sentimentele față de cel iubit, mai mult decât de obicei, și nu doar singura zi din an în care să iubim.

Gânduri de final

Iubiți-vă frumos! Lasă-te surprinsă de fiecare gest al lui! Stabilește toate detaliile și echipa Marketplace4you.ro se va asigura să pună totul la cale.

Dovedește-i partenerei tale că o iubești la nebunie și pune-i la picioare cel mai tare cadou din viața sa! Happy Valentine's Day!

Lasă un răspuns