Outfit-uri pentru diferite ocazii

O rochie de revelion care să mă avantajeze

O rochie de revelion care să mă avantajeze

Am decis ca anul acesta să îmbrac o rochie de revelion specială. Nu știu de ce, simt nevoia să fiu elegantă, să mă îndrept spre clasic, dar să îmi păstrez personalitatea.
   Voi petrece revelionul la un restaurant și sper că și voi faceți alegerea asta, pentru că e mult mai frumos decât să stai acasă. Dacă rezervi din timp un loc – în cazul celor mai multe restaurante –primești reducere de early bird.
Eu așa am făcut și scriu aici, poate inspir pe cineva. 

Așadar, ce rochie de revelion atât de specială să aleg? Site-ul www.marketplace4you.ro are multe modele, însă a trebuit să scotocesc destul de mult printre rafturile lui virtuale ca să găsesc ce aș vrea.
Sunt multe rochii potrivite pentru revelion, însă nu multe se potrivesc imaginii mele mintale a modului cum vreau să arăt: anul ăsta simt că m-am maturizat suficient încât să încerc ceva clasic și elegant, dar care să îmi păstreze aliura tinerească. 

Bun! Și așa a început aventura mea în căutat: rochii prea scurte, rochii prea lungi, rochii care mă fac să par prea serioasă, rochii care spun prea multe dar nu despre mine...
   Sper că mă înțelegi: m-am simțit ca în liceu, când dădeam șifonierul peste cap ca să îmi găsesc ceva de îmbrăcat și tot mi se părea că nu am haine suficiente. Când, iată, în sfârșit, am găsit-o!
Stătea acolo frumos și mă aștepta – nici prea, prea, nici foarte, foarte, nici prea lungă, nici prea scurtă, nici prea simplă, nici prea colorată...
   Cenușăreasa din mine exalta de bucurie că, în sfârșit, și-a găsit și ea o rochie de revelion cu care să îl dea peste cap pe prințul soț, dar să pară cuminte pentru ceilalți pretendenți. 

Rochie de revelion: satin, decolteu și multe pliuri

Îmi place mult culoarea rochiei pe care mi-am ales-o. Este potrivită mai multor evenimente, așa că nu o voi purta doar o dată, ci o voi avea și la nunta la care voi participa în vară. Bleumarinul este mai rar ales de către femei, poate pentru că este atât de adânc, filosofic vorbind, însă mie îmi place foarte mult. 

Decolteul este rotund și înalt, ceea ce face talia să pară mai subțire. Efectul ăsta este dat și de cordonul cu fundă din talie, iar multitudinea de pliuri face ca trupul să arate foarte bine, chiar dacă ești mai plinuță, așa cum sunt eu. Îmi pune în evidență exact atuurile trupului meu: sânii, talia, înălțimea. 

Este cu mânecă goală și de revelion este un pic prea mult, însă îi voi adăuga un bolero făcut tot din satin sau, dacă voi găsi, unul din dantelă. Voi purta o poșetă aurie, pentru că în ultimii ani am dezvoltat o pasiune pentru culoarea aceasta. Așadar, îmi trebuie o pereche de pantofi aurii, cu siguranță. 

Îmi plac mult pliurile și asemănarea cu Cenușăreasa n-a fost doar de dragul discuției. Felul cum se adună și se aseaza te fac să te simți ca o prințesă, gata să fie cucerită de prinț. Și pentru că noi, femeile măritate, am trecut de stadiul acesta, vom avansa puțin în grad și ne vom simți regine gata să își conducă supușii. 

Pantofi pentru revelion: auriu și comoditate

Ei, aici e aici. Rochia e o superbitate, așa că îmi trebuie pantofi pe măsură. Geanta mi-e aurie, deci și încălțămintea trebuie să fie la fel.

Pantofi cu toc gros

Pantofi aurii se găsesc pe marketplace4you, însă majoritatea au tocuri stiletto și eu nu vreau să mă chinui o noapte întreagă pe ele. Unde mai pui că sunt și un pui de dansator destul de înverșunat. Așa că dă-i și răscolește iar rafturile până găsești ceva pe măsura așteptărilor: trebuie să-i spun lui Radu să aducă mai multe modele de pantofi aurii, cu siguranță.  

Când i-am găsit am sărit în sus de bucurie, nu doar pentru că aveau culoarea pe care mi-o doream, dar și pentru că indeplineau toate standardele de comoditate pe care mi le setasem, inclusiv ale portofelului, pentru că au un preț mic, mic de tot, de sub 100 ron

Pantofii aurii pe care îi voi purta de revelion au baretă, sunt făcuți pentru picioare late și fac piciorul să arate mai mic decât este.
Merg perfect cu rochia de regină pe care mi-am ales-o, iar tocul gros îmi garantează că voi putea sta o noapte întreagă pe el fară să încep să mă plâng de dureri. 

Voi purta bijuterii în culoarea pantofilor, pe gât, ca să accentuez caracterul maiestuos al ținutei. Peste bolero îmi voi pune o capă crem.
O am dintr-o vizită în Anglia și o port doar la ocazii speciale, pentru că îmi este dragă și nu vreau să o banalizez. Nu știu ce coafură îmi voi face, dar probabil vor fi ceva bucle și părul lăsat pe spate. Cu siguranță va fi un eyeliner gros, doar pe pleoapa superioară, și pudră aurie din belșug. 

Dacă iți place ce ținută de revelion am decis să îmi fac, te invit să o încerci și tu. Dacă vrei să îndrăznești mai mult, avem același tip de rochie cu șliț pe picior, în mai multe culori.
Eu am preferat o rochie de revelion simplă, clasică, pe care să o pot purta la orice eveniment.
Satinul îi adaugă un aer festiv și, cu siguranță, pantofii, geanta, bijuteriile, capa, scot tot ce e mai bun din ea și o transforma într-o ținută de gală, numai bună pentru seara de revelion.  

Lasă un răspuns