Bine ați venit pe platforma noastră de shopping online pentru îmbrăcăminte. Ne dorim să vă oferim o experiență de cumpărături plăcută și satisfăcătoare. Pentru a asigura transparența și încrederea în procesul de retur, vă prezentăm politica noastră detaliată de retur, conform căreia toate returnările vor fi gestionate.

Reguli și criterii pentru returnarea produselor:

 1. Perioada de Retur: Sunteți în drept să returnați produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii comenzii. După expirarea acestui termen, nu vom putea accepta retururi.

 2. Costurile de Livrare și Returnare: Vă rugăm să rețineți că costurile legate de livrarea inițială a comenzii și cele de returnare a produselor sunt suportate în întregime de către client. Vom procesa returul doar pentru valoarea produselor achiziționate.

 3. Starea Produselor Returnate: Pentru ca un produs să fie acceptat pentru retur, trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

  • Produsul trebuie să fie în stare nefolosită, fără urme de uzură sau murdărie.
  • Ambalajul original trebuie să fie intact, iar etichetele originale să fie atașate în mod corespunzător.
  • Produsele care prezintă semne de purtare sau deteriorări nu vor putea fi returnate și vor fi returnate la expeditor pe cheltuiala clientului.
 4. Procedura de Returnare: Înainte de a iniția procesul de retur, vă rugăm să ne contactați pentru a ne informa despre intenția dumneavoastră de returnare și pentru a primi instrucțiuni specifice. Vom furniza informațiile necesare pentru completarea cu succes a procedurii de retur.

 5. Procesarea Rambursului: După primirea și verificarea produselor returnate în conformitate cu condițiile noastre, vom proceda la rambursarea sumei corespunzătoare produselor returnate. Rambursul se va realiza folosind metoda de plată inițială utilizată pentru achiziționarea produselor.

Ne dorim să vă asigurăm că suntem aici pentru a vă oferi suport în orice etapă a procesului de retur. Vă rugăm să aveți în vedere că această politică de retur este menită să creeze o relație de încredere și transparență între noi și clienții noștri.

Vă mulțumim că ați ales să cumpărați de la noi și suntem bucuroși să vă avem ca parte a comunității noastre de cumpărători.

Cu respect, Echipa MARKETPLACE4YOU