Psihologie şi influenţe vestimentare, Sfaturi de la profesionişti

3 Idei de cadouri unice pentru Ea

Să îți dorești să îți faci partenera fericită este un lucru minunat, mai ales că femeia care te iubește se va bucura doar de simpla ta prezență, fără a avea prea multe pretenții. Totuși, dacă vrei să îi oferi un semn de prețuire, să îi arăți cât de mult înseamnă pentru tine, atunci o poți face printr-un cadou unic și deosebit, și asta începând chiar de mâine 1 Februarie, fiind luna special destinată îndrăgostiților. Desigur, că îi poți cumpăra un dar, fără vreun motiv anume, ci pur și simplu din admirație și respect.
Apoi, chiar dacă găsirea cadoului perfect pentru ea nu este întodeauna ușor,  nu e imposibil. Prin urmare, dacă nu ai idei prea multe, atunci acest material este pentru tine.

Cum să o faci fericită?

De fiecare dată când te întrebi ce să îi cumperi iubitei tale de ziua ei sau de ziua iubirii, revino la elementele de bază. În primul rând, ar trebui să ții cont de pasiunile ei, de hobby-urile ei și de ceea ce iubește să facă. După o analiză mai amănunțită a acestora poți face o listă cu ce consideri că i-ar plăcea. E grozav! Dar ce cadou poate transmite ceea ce tu îți dorești? Poate fi o rochie, o poșetă, o pereche de pantofi sau un palton? Ei bine, relaxează-te, avem o mulțime de variante care o vor face cea mai fericită.

Iată un pont: orice femeie adoră rochiile, gențile și pantofii. Ai încredere în instinctul tău și alege cu inima!

SHOP-UL NOSTRU GĂZDUIEŞTE ROCHII MINUNATE

Cadoul perfect există?

Dacă sunteți căsătoriți de câțiva ani, poate o cunoști suficient de bine încât să știi preferințele ei. Iar dacă sunteți împreună de câteva luni, atunci vei avea ocazia să înveți pe parcurs ce daruri o vor sensibiliza cel mai mult. Până atunci, uite cu ce o poți surprinde:

  O rochie - Toate femeile sunt impresionate de aceste articole vestimentare, așa că se va bucura enorm să primescă de la tine un model de rochie superb. Pentru că rochia este cea mai importantă piesă din garderoba unei femei. Emană feminitate și delicatețe, exact cum poate îți place ție.

În categoria rochii se încadrează multe tipare, începând de la femeia elegantă, până la femeia comodă, calmă și introvertită.

   În ochii bărbaților, femeia ideală pare destul de simplă la suprafață, aceasta având doar trei ingrediente: frumusețe, inteligență și simț al umorului.
Cu toate astea, studiile referitoare la acest subiect arată că îi interesează și că sunt atrași și de alte aspecte, spre exemplu unora le place ca femeia de lângă ei să poarte roșu. Poate fi o bluză roșie, o fustă, cămașă sau chiar o lenjerie intimă.

Pare a fi o misiune dificilă, dar cele care își doresc sincer și adevărat să atingă perfecțiunea în toate formele ei, ar trebui să acorde mai multă atenție acestor detalii.

Dincolo de puterea ademenitoare a acestei culori asociată cu pasiunea și dragostea eternă, s-ar părea că femeile care poartă roșu sunt considerate ca fiind cele mai atrăgătoare.

  De la rochii, trecem la genți. O idee genială pentru un cadou. Mai ales dacă merge la birou unde are nevoie de o ținută elegantă, o geantă office poate fi modalitatea ideală de a o bucura.

Se spune că gestul contează atunci când vrei să faci o surpriză, însă noi suntem de părere că depinde și modul în care îi oferi cadoul este important. Dacă este un cadou clasic, recomandăm împachetarea specifică și în acord cu tematica Valentine's Day.

Dar fie ce-o fi, în alegerea cadoului vei ține cont și de stilul și preferințele partenerei.

O altă sugestie de dar, la fel de impresionantă ca celelalte poate fi o pereche de pantofi.

  Un asemenea cadou nu se demodează niciodată, cu atât mai mult cu cât îți cunoști iubita foarte bine, vei putea găsi perechea potrivită și pe gustul ei.

Când discutăm despre culoarea pantofilor, roșu sau negru ocupă cu siguranță o poziție de top în lista de preferință a femeilor.  Este o opțiune demnă de luat în calcul. Tocul subțire, nuanță sclipitoare, piele ecologică lăcuită vor oferi strălucire  fiecărei ținute. Iar pe chipul partenerei tale se va citi foarte multă fericire și entuziasm atunci când va deschide cadoul tău.

  Negrul în schimb, este o culoare ușor de asortat și va fi mereu în trend. Crezi că iubita ta ar avea nevoie de o pereche nouă de pantofi negri cu toc? Dacă da, atunci pe lângă clasicul buchet de flori, poți include și o astfel de pereche de încălțăminte.

 Dacă și tu cauți o cale de a păstra ”flacăra” iubirii aprinsă sau pur și simplu să o surprinzi plăcut, atunci aceste idei îți vor fi cu folos.

  Anul acesta încearcă să ieși din banal oferind cadouri inspirate de pe Marketplace4you.ro. Acum nu îți rămânde decât să arunci un ochi peste articolul de mai sus și sigur vei găsi o idee fabuloasă de cadou pentru soția ta. Și nu uita, fericirea femeii, este și fericirea ta! Cu drag!

Lasă un răspuns