Sfaturi de la profesionişti

Mereu în pas cu moda- Cum să asortezi dresurile într-o ținută modernă?

Revoluția în dezvoltarea dresurilor s-a produs în secolul XX. În acești ani, toate femeile au început să își arate picioarele.
Dar totuși, discutăm despre dresuri ce arătau mai mult a ciorapi croșetați și nu ca ciorapii fini de astăzi. Însă, adevăratul apogeu a venit odată cu apariția ciorapilor numiți  "Panty- Legs".
Această invenție a apărut în anul 1959, creatorul fiind Allen Gant, și reprezenta o combinație dintre ciorapi și chiloți. Dar din nefericire, acest produs nu a avut un viitor prea strălucit, pentru că din acea perioadă industria dresurilor a descoperit un boom real.
Femeile erau tot mai dornice să poarte rochii și fuste scurte, iar ciorapii au devenit piese obligatorii, urmând apoi să cunoască stilizări noi.

Stilul tău. Dresurile tale marca Livia Corsetti Fashion

    În acest articol, veți explora moduri creative de a asorta ciorapii simpli sau cu modele pentru un look final de efect și confortabil în toamna aceasta. Aceștia vor adăuga o notă unică și personală de stil oricărei ținute.
Alege dresurile de pe Marketplace4you.ro și lasă-ți imaginația să zboare! Creează-ți propriul stil și ai încredere în tine!
Dresul de la Livia Corsetti Fashion este cu adevărat feminin completat cu un motiv de inimioare dulci. Două versiuni de culoare la alegere (negru și bej). Grosime 15 DEN. Fabricate din Elastan 12 % și
Polyamid 88 %.

Încearcă modele îndrăznețe!

Diversitatea modelelor din shop este atât de mare, încât poți alege o variantă interesantă pentru tine și prietenele tale.
Cu fiecare outfit ales exprimi mai multă personalitate și mai mult din preocuparea ta stilistică. Dacă te pregătești pentru o nouă zi la birou, sau un eveniment, atunci o pereche de dresuri te ajută să completezi imaginea finală.

Îți propunem o combinație stylish.

Pantalonii scurți care nu sunt exclusivi pentru vara, ei pot fi purtați și toamna  cu o pereche de ciorapi cu modele, la care poți adăuga pantofii cu toc sau botine. O prezență modernă , garantată și perfectă pentru sezonul de tranziție de la vară la toamnă.

Dresurile - articole esențiale pentru orice ocazie și anotimp

Indispensabili pentru garderoba femeilor și care pune preț pe feminitatea lor. Optează pentru dresuri negre sau bej cu vârful transparent pentru sandale sau pantofi decupați.
Produsele prezintă o bandă elastică în talie care previne alunecarea și realizează efectul optic de subțiere.

   Investește în piese vestimentare de calitate, din materiale prietenoase, în produse de frumusețe și skin- care.

Răsfață-ți pielea și simțurile!

Lasă-te surprinsă de oferta noastră: INTIM 5 + 1: La 5 bucăți din același produs din categoria lenjerie intimă damă se oferă a 6-a bucată gratuit, practic plătești 5 și primești 6.
La care se mai pune: 10 % discount pentru LIKE sau Follow pe Facebook cu CUPONUL 97FTV33Q.

Dresuri decorate marca Livia Corsetti Fashion

Negri, fermecători, groși de 15 DEN, decorați deasupra gleznei cu mici luminițe argintii. Un model fabulos, elegant cu o compoziție  impresionantă. Fire de înaltă calitate. 

Completează-ți garderoba cu cele mai populare dresuri

Iubitoarele de dresuri mereu vor găsi o cale de adaptare a stilului, astfel încât să se potrivească în contextul în care se află. În unele cazuri este necesar să se facă completarea cu aceste piese.

    Ciorapii fini erau un simbol al poziției în comunitate, prin urmare ținea și de puterea financiară. În zilele noastre, ca reper, femeia care poartă dres la o ținută sobră nu face altceva decât să se supună unui dresscode și a unor repere care țin de standardele și regulile societății. Dar asta nu înseamnă că trebuie să arate banal.

Îmbrățișează-ți obsesiile și privește cum devii extraordinară!

   Dacă discutăm de domeniul fashion, atunci aria este mare și este foarte dificil să te raportezi la un singur tip de dres. De aceea, oferim sfaturi ca alegerea ta să corespundă cu ceea ce îți dorești tu!

   Cine spune că un dres simplu, clasic nu poate fi grațios? Ideea de dres se asociază cu libertatea feminină de a întregi look-ul cu un ciorap elegant, dar uite că de cele mai multe ori acest lucru este reglementat de regulamentul interior.

Iată două exemple de domenii unde sunt purtați dresurile cu mare frecvență!

Ca Stewardesă nu este permis să ai apariții neglijente, întrucât fiecare om de la bord reprezintă compania aeriană. Ținuta trebuie să fie de fiecare dată impecabilă. Uniforma este la fel pentru toate stewardesele și este accesorizată cu o eșarfă. La culoarea dresurilor nu este indicat să se experimenteze, va trebui să se supună regulilor. Îți sugerăm un model nou din shop de la brand-ul Livia Corsetti Fashion.

Dresuri model 126329 Livia Corsetti Fashion - realizați din microfibră extrem de moale. Perfect pentru sezonul rece. Grosime 60 DEN. Fabricați din Elastan 14 % și Polyamid 86 %.

Front office în companii private. Atunci când se pășește într-o instituție, clădire și se întâmpină cu un chip zâmbitor, ai mai multă încredere că solicitările tale vor fi luate în seamă. Acea persoană are rolul de a face oaspeții să se simtă plăcuți, confortabili, ascultați și respectați. De aceea, imaginea afișată este foarte bine studiată.

   Și pentru acest job noi îți sugerăm dresurile de la Livia Corsetti Fashion, modelul 154240.

Raportează-te întotdeauna la evenimentele la care mergi și armonizează ținuta cu ciorapii potriviți de pe Marketplace4you.ro. Urmează sfaturile noastre simple și bucură-te de o sesiune de shopping! Noi îți suntem la dispoziție mereu!

Lasă un răspuns