Cerinţe colaborare cu producători

Bună, ne bucurăm nespus pentru prezenţa ta aici.

Prezentare scurtă proiect

Mai întâi de toate trebuie menţionat faptul că Marketplace4you.ro a fost conceput de femei pentru femei si cred că asta spune multe.
Marketplace4you.ro nu tratează doar conceptul de vânzare produse ci mai degrabă oferă informaţii cuprinzătoare despre OUTFIT-URI si modul în care se asortează diferite tipuri de produse vestimentare în funcţie de eveniment, sezon si de ce nu starea de spirit a fiecăreia dintre noi.
Te întrebi unde sunt aceste informaţii? Te invităm să vizitezi blogul nostru.

Iată care sunt cerinţele de colaborare

Deoarece dorim să oferim informaţii de calitate clientelor noastre producătorii cu care vom colabora trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

 • Cel puţin 12 luni de activitate cu forme legale.
 • Gamă variată de produse şi calitatea materialelor este obligatorie.
 • Produse deja existente în portofoliu.
 • Cel puţin 5 imagini profesionale pe manechine reale pentru fiecare produs în parte.
 • Denumire, descriere şi informaţii tehnice pentru fiecare produs.
 • Timp de livrare rapid.
 • Posibilitate de acceptare retur în condiţiile legale prevăzute.

Alege tipul de colaborare potrivit pentru tine

Marketplace4you acceptă două tipuri de colaborare cu producatorii din România.

 1. Colaborare afişare produse existente în portofoliu.

  Producătorii au deja serii de produse bine stabilite în funcţie de culori şi mărimi disponibile mereu.

  Aceştia trebuie să trimită informaţiile complete despre produse aşa cum sunt descrise mai sus în cerinţele de colaborare.
  Echipa noastră afişează produsele la vânzare în categoriile din care fac parte. Toate produsele afişate vor participa la campanii de promovare şi/sau vor fi cuprinse în strategiile de marketing stabilite intern.
  Unele dintre aceste produse cu acceptul producătorului vor participa la campanii cu reduceri de pana la 10% din preţul afişat în shop.

 2. Colaborare cu producători care realizează produse la comandă.

  Producatorii nu au serii de produse proprii şi sau focusat pe deservirea sectorului de piaţă cu cerere la comandă.

  Aceştia trebuie să trimită informaţii complete despre modul de lucru şi proiectele pe care le pot accepta. Ex: tipul de material, cantitate, timp de livrare.
  Departamentul tehnic va pune la dispoziţia potenţialilor clienţi un formular standard conceput după informaţiile primite de la aceşti producători cu ajutorul căruia potenţialii clienţi să trimită o cerere pentru cotaţie preţ la producător.

  Aceşti producători vor trebui să trimită de asemenea imagini cu produsele realizate pentru clienţi anteriori.
  Aceste imagini se vor afişa pe pagina personalizată a producătorului, concepută special pentru acesta şi vizibilă pentru potenţialii clienţi.

Comercializare produse în MARKETPLACE4YOU

Toate produsele provenite de la colaboratori şi afişate spre vânzare vor beneficia de aceeaşi atenţie în procesul de promovare şi vânzare.
Vă explicăm pe scurt în cele ce urmează modul în care se vor opera comenzile primite de la clienţi.

 • În momentul achiziţiei producătorul este înştiinţat de către unul din membrii departamentului de vânzări. Marketplace4you achiziţionează şi plăteşte integral suma produsului către producător.
 • Preţul de achiziţie al produsului pentru MARKETPLACE4YOU trebuie să fie cu cel puţin 25% mai mic decăt preţul de vânzare al produsului în lista producătorului.
 • Preţul de vânzare al produsului afişat în MARKETPLACE4YOU se va dicta de catre producător. Totodată echipa de vânzări poate să crească preţul de vânzare cu până la 10% atunci când va considera de cuviinţă.Micşorarea preţului de vănzare va fi totuşi implementată doar cu acordul producătorului.
Workshop Registration Form (#6) (#7)

Înregistrare în workshop
MARKETPLACE4YOU

 

Dată start : Aprilie 20.01.2024                 Adresa : Strada Locotenent Colonel Pretorian, Nr.3, Zalău
 
 

Alege şi completează formularul aferent tipului de colaborare dorit.

Te rugăm sa încarci fotografii cu produsele considerate de tine cele mai relevante. Maxim 10 imagini, în total să nu depăşească 10 MB.Tipuri de fişiere acceptate: JPG, JPEG, GIF, PNG, BMP, PDF.

Vom analiza cererea ta în cel mai scurt timp. Datorită numărului mari de cereri te rugăm să ne acorzi 2-3 zile lucrătoare pentru a răspunde. Îţi mulţumim şi abia aşteptăm să colaborăm.

DIN BLOGUL NOSTRU

Sign in
Start typing to see products you are looking for.