Dupa o anumita varsta, orice persoana are nevoie de produse anti-aging. Solutiile anti-aging previn, atenueaza si repara efectele imbatranirii.

Afișez toate cele 4 rezultate

Preţ

    Varietate de produse în culori multiple și mărimi pentru toate formele.

    Descoperă colecția noastră variată de produse vestimentare pentru femei, gândite pentru a îmbrățișa frumusețea și individualitatea ta.

    Dupa o anumita varsta, orice persoana are nevoie de produse anti-aging. Solutiile anti-aging previn, atenueaza si repara efectele imbatranirii. Multe persoane prefera sa inceapa folosirea de produse anti-imbatranire dupa varsta de 50 de ani, insa expertii spun ca cea mai buna varsta pentru a incepe sa aveti grija de tenul dumneavoastra din acest punct de vedere este imediat dupa ce ati implinit 20 de ani.  

    Produsele anti-imbatranire pe care le comercializam sunt de o inalta calitate, fine, special concepute de catre dermatologi cu experienta pentru a revitaliza tenul si a il feri de aparitia ridurilor. Pentru a maximiza rezultatele pe care le are crema anti-aging, folositi si vitamina C in mod regulat, dupa recomandarea medicului.