Black Friday

Black Friday la îmbrăcăminte și încălțăminte

Vești bune! Avem Black Friday la îmbrăcăminte și încălțăminte, începând cu data de 18 noiembrie și până pe 28 noiembrie. Timp de 10 zile, vor fi mega-reduceri, așa că dacă ai pus ochii pe ținute din Marketplace4you, acum e momentul să le aduci în garderoba ta. 

Pe blogul nostru găsești multe recomandări de îmbrăcăminte și încălțăminte, așa că nu ezita să îl răsfoiești pentru a găsi ceva pe gustul tău, fie ele piese care să creeze ținute pentru birou, pentru ieșit la întâlniri, pentru plimbări sau pentru ocazii de petrecere. “Avem de toate” și TOATE vor fi la reducere în perioada 18 – 28 noiembrie! 

Ce să cumperi de Black Friday?

Eu mi-aș cumpăra, de Black Friday, ținute pentru sezonul toamnă – iarnă, dar nu numai. Aș vrea și lenjerie de damă, pentru că sunt niste produse deosebite în magazinul nostru, mi-aș lua și un costum de baie, pentru eventualitatea în care aș vrea să dau o fugă spre ținuturi mai calde (de obicei, și vacanțele sunt la reducere în această perioadă, la diferite companii de travel). Mi-aș lua un palton dintre cele în trend, poate mi-aș și întregi colecția de fuste și pantaloni cu modele mai extravagante. 

Orice alegi să cumperi de Black Friday, trebuie să știi că avem reduceri autentice, gata să fie explorate de tine. Dacă aștepți un bebe, iți recomand întâi articolul scris de mine pentru gravidute, apoi să intri să afli ce reduceri pentru haine de gravide avem și sutiene de alăptare

Te invit și pe grupul de Facebook “Femei în pas cu moda”. Aici ne poți contacta direct pentru a discuta despre ofertele din magazinul nostru, poți primi livrare gratuită pentru comentarii, poți vedea oferte despre care altfel nu ai avea cum să știi și poți să contribui și tu la comunitatea care se formează în jurul site-ului Marketplace4you. 

Cea mai mare perioadă de reduceri la îmbrăcăminte

Toată lumea poartă haine. Poate de aceea, de Black Friday, în general, cele mai multe vânzări sunt la haine. La noi, redefinim conceptul de îmbrăcăminte cu modele deosebite, la prețuri convenabile în ceea ce privește raportul calitate – preț. Ne pregătim intens pentru această perioadă, astfel încât să onorăm comenzile în timp util și clienții noștri (printre care sperăm să te numeri și tu!) să nu aștepte mai mult decât este necesar să își îmbrace noile achiziții. 

Avem reduceri și la încălțăminte, ceea ce vă va permite să creați ținute complete cu puțini bani. Punem accent pe cuvântul “puțin”, deoarece, fiind un magazin nou, ne dorim să ne fidelizam clienții dandu-le cele mai bune oferte. Așadar, speram într-un Black Friday reușit, după care să fim întreaga comunitate fericiți: noi, pentru că am reușit să vă mulțumim și voi, pentru că v-ați mărit garderoba la prețuri mici, mici de tot. 

De ce să cauți ofertele de Black Friday 2023?

Oho, daca ar fi să enumăr toate motivele pentru care să urmărești reducerile de Black Friday 2023, nu mi-ar ajunge un simplu articol. Așa că voi fi succintă și le voi enumera doar pe cele principale:

 

  • Haine mai multe, bani mai puțini: Black Friday este o perioadă mult așteptată pentru că poți să cumperi mai mult, la un cost mai scăzut. Poți urmări site-ul nostru de pe acum: nu avem prețuri pompate, reducerile noastre chiar există, vei cumpăra – cu adevărat – îmbrăcăminte și încălțăminte la prețuri reduse considerabil față de cât costă de obicei.
  • Haine de calitate, pe care ți le permiți: ok, poate un palton fucsia nu e chiar ceea ce ai cumpăra, la prețul original. Poate vrei ceva clasic, negru, care să meargă cu orice. Dar daca ți-aș spune că de Black Friday vei putea să iți permiți două paltoane, cu bani puțini? Așa e că ți le-ai lua pe amândouă? Vizitează-ne în perioada 18 – 28 noiembrie!
  • Deja avem reduceri pentru cumpărarea aceluiași produs, în mai multe variante: daca te uiți în magazinul nostru, vei vedea că multe produse sunt disponibile în mai multe culori. Dacă vei cumpăra – de exemplu – un pulover în trei variante de culoare, vei primi un discount considerabil la prețul lor. Această opțiune rămâne valabila și pentru Black Friday 2023, așadar poți să te bucuri de modelul de îmbrăcăminte preferat, la costuri mult mai mici decât cele obișnuite.

Fă-ți o lista de produse dorite

Cea mai bună soluție pentru a te asigura că vei cumpăra tot ceea ce iți place și iți dorești este să iți faci din timp un wishlist cu produsele favorite. Ai timp până pe 18 noiembrie să le vezi, să le notezi prețul actual și să iți imaginezi cum ți-ar sta cu ele. Cu un wishlist vei putea să te asiguri că vei cumpără tot ce ți-ai dorit, că prețul este autentic redus și că nu ai uitat de nimic. 

Treci prin toate categoriile de produse pe care Marketplace4you le are și notează-ți pe o hârtie (sau adaugă la favorite) tot ceea ce iți face cu ochiul. Suntem la dispoziția ta pentru a îți răspunde la întrebări, până atunci, și putem să te ajutăm să te hotărăști pentru ce să optezi, daca încă nu știi cu ce ți-ar sta bine. Intră în contact cu noi până pe 18 noiembrie, printr-una dintre metodele puse la dispoziție. 

Iți recomand să urmărești hainele poloneze, pentru că sunt de o calitate extraordinară, atât din punct de vedere al materialului, al durabilității acestuia, cât și al croiului de care dispun. Avem produse unice și elegante, pe care doar la noi le poți găsi. Te așteptăm de Black Friday 2023!

Lasă un răspuns