Outfit-uri pentru diferite ocazii

Outfit-uri pentru diferite ocazii

Viața complexă ne oferă diferite ocazii în care să ne testam imaginația vestimentară și bunul gust. Totuși, codurile vestimentare social acceptate ne cer să păstrăm anumite conduite în crearea de outfit-uri pentru diferite ocazii. Dacă în articolul precedent, “Tendințe actuale în moda feminină / masculină” ne-am ocupat de culori la modă, stiluri, materiale și imprimeuri, în acest articol ne vom ocupa de crearea unor ținute potrivite pentru nunți și alte tipuri de petreceri, casual, de birou sau sport.

Principiile după care ne ghidăm sunt atât eleganța, cât și comoditatea ținutelor și, de aceea, vă vom face recomandări din magazinul de haine pe care îl deținem.

Ținute de nuntă și alte tipuri de petrecere

Rochia elegantă Cocktail Numoco are un croi aparte în partea superioară, care o ajută să se adapteze oricărui tip de petrecere elegantă. Culoarea sa este mereu în tendințe și conferă, la un loc cu materialul din care este făcută, un aspect vaporos, potrivit, însă, oricărui anotimp.

O puteți asorta cu pantofii cu toc subţire (stiletto) marca Inello, care au, de asemeni, un decupaj deosebit. Împreună, aceste două piese sunt suficiente pentru a vă face să arătați la orice petrecere fabulos și, astfel, să cuceriți privirile participanților.

Ambele piese pot fi folosite ca ținute de birou atunci când nu mai vreți să le purtați ca ținute de petrecere.

Dacă preferați un toc comod la această rochie – sau o alta din magazinul nostru, în rândurile care urmează vă recomandam o pereche de sandale potrivită, dar și una de botine, minunată pentru a fi folosită cu aceasta rochie, pentru a merge în club sau la o zi onomastică toamna sau iarna.

 

Ținute de birou

Ținutele de birou trebuie să urmeze două caracteristici principale: să reprezinte mediul în care lucrați și să fie comode pentru a sta îmbrăcată în ele ore bune.

Materialul folosit pentru rochia de zi simpla cu modele de la Tessita este unul ce permite pielii să respire, astfel încât să nu transpirați în ea. Mâneca trei sferturi este un “must” în toate birourile, deoarece conduita și codul vestimentar spun că vizibilitatea mai sus de cot a pielii este lipsită de eleganta, de multe ori interzisă.

„Ţinuta este ceea ce prezinţi lumii, în special în prezent, când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instantaneu.” – Miuccia Prada

Recomandarea noastră
pentru lunile de toamnă – iarnă
şi primăvară târzie

Un pantof comod pentru birou este cel cu tocul așezat, pătrat. De aceea, pentru lunile de toamnă – iarnă – primăvară, vă recomandăm botine cu toc marca Inello, care se asortează cromatic perfect cu rochia de mai sus.

Dacă preferați să mergeți în pantaloni la birou, iată un model deosebit de elegant care poate fi purtat cu o cămașă, un pulover, o geacă scurtă sau un sacou: pantaloni eleganţi de damă marca YourNewStyle. Fiind perfecți pentru formele dumneavoastră, aceștia au o lungime clasică pentru birou și pun în evidență eleganța, lungind vizual trupul, în special purtați cu pantofi cu toc stiletto.

Recomandările noastre

Un alt tip de pantaloni pentru birou care vor rămâne mereu la modă sunt cei evazați jos și mulați în talie. Aceștia se potrivesc remarcabil cu cămăși și sacouri și pot fi purtați atât la balerini, cât și la tocuri înalte, fie ele stiletto sau cu toc pătrat. Din această categorie de pantaloni vă recomandăm modelul 47944 Figl. Pentru zilele răcoroase pot fi adăugate pulovere sau veste.

O sandală versatilă, care poate merge atât la ținute de petrecere, cât și la ținute de birou, cu un toc comod și o culoare caldă, asortabilă la orice altă culoare, este modelul cu toc lat de la Inello.

Ţinutele sport

O ținută sport preferată în toate anotimpurile este cea formată din pantaloni scurți și hanorac. Astfel, pantalonii scurţi de la Venaton și bluza model casual de la Lorin sunt o ținută sport completă, dedicată, care poate fi purtată oriunde, chiar și la o petrecere de zi. Adăugați acesteia botine cu toc înalt sau pantofi – recomandăm modelele de mai sus – și obțineți un efect fabulos de unicitate și atitudine.

Reguli clasice pentru orice ținută

O ținută de birou cere mult bun gust, pe când o ținută de petrecere trebuie să reprezinte foarte bine personalitatea celei care o poartă. În același timp, o ținută sport poate avea extrem de multă atitudine, însă regula de bază este ca aceasta să fie comoda.
Asortarea modernă permite aducerea împreună a tot felul de culori, însă regula clasică în crearea unei ținute, indiferent pentru ce eveniment sau ocazie, este să nu purtați mai mult de 3 culori odată. Desigur, de la această regulă se abțin ținutele care au imprimeuri deosebit de colorate.

Noi preferăm alăturarea culorilor ca “statement” de personalitate, așa cum sunt grena – verde – portocaliu, alb – negru – roșu etc.

Multe dintre modelele de haine din magazinul nostru online sunt de la designeri de top, astfel încât vă puteți inspira chiar de pe catwalk în crearea ținutelor dumneavoastră, fie ele pentru petrecere, pentru birou sau sport.
Vă rugăm să ne contactați pentru orice nelămurire legată de îmbrăcăminte sau încălțăminte promovată de noi aveți, folosind una dintre metodele de contact.

Sperăm că acest articol v-a fost de folos și că ați găsit o reală inspirație pentru a crea noi ținute de petrecere, birou sau sport. Abonați-vă la newsletter-ul nostru pentru a primi și alte recomandări de produse ieftine, de calitate și numai bune pentru stilul dumneavoastră.

Lasă un răspuns